Om vi gillar det!

Nu är det söndag kväll igen, men som tur är gillar jag skolan så det känns bra ändå! Men jag har haft en riktigt rolig helg! I fredags var vi och firade Stefan som fyllde 20. Träffade en hel del nya roliga pojkar men priset till kvällens skönaste går ändå till Erica! Otroligt rolig tjej det där!
Igår var jag med Nicole hela dagen och vi hade väldigt kul. På kvällen följde jag med Martin på fest ut till Ekerö för att fira en tjej som fyllde 18. Jag kände att jag behövde ta det lite lugnt men det var riktigt trevligt ändå!
Tyvärr har allt detta lett till lite för lite sömn och jag är galet trött men det blir tidig kväll ikväll så jag är pigg för skolan i morgon! Har lite inlämningar och sånt i veckan men det kommer gå så bra sååå!

Just nu känns det väldigt bra!


F to the riday

Nu är Emmy och Malin tillbaka med bloggen igen och vi lovar att dela med oss om allt som händer i våra liv, eller nästan allt. Dock vet inte Emmy ännu om att bloggen är tillbaka men det ska jag berätta så fort jag är klar.

Idag är det äntligen fredag igen, veckans bästa dag om man ser till kvällen i alla fall. Jag hade en ganska meningslös men rolig dag i skolan och efter det mötte jag mami i Vällingby. Där shoppade vi lite och så bjöd hon mig på lunch klockan fyra, hehe.
Nu har jag precis badat, lagt en ansiktsmask och bara haft det lugnt och skönt. Ska äta lite middag och fixa mig och sen ska jag åka iväg och möta Moa och Erica för party! Och ikväll ska jag ta det lugnt... säger vi.

Ha en bra kväll sötnosar!

RSS 2.0