Mallis 2010!

Nu är det bestämt&bokat, VI DRAR TILL MALLIS I SOMMAR! Shit vad taggade vi är, trevligt sällskap får vi också såklart. Femton dagar av sol och pratyparty, inte helt fel.

♥♥♥


EFTERLYSES: ERICA UGGLA STRAHL

SLUTA LEKA KURRAGÖMMA UNGA DAM!

Vi är lite oroliga här borta, dags att komma fram!

Puss från dina favoritblondiner ♥

höhö

Asså nu har jag uppdaterat såå mycket på sistone att jag nu är utbränd, hehe NOT!
Nej men jag är ledsen att jag inte skrivit på ett par dagar, annat har kommit i vägen och så, då är det tur att Malin kan dela med sig av sina dumma påhitt vid matteplugget och annat...

Just nu sitter jag på en naturlektion, har sjukt lång dag idag (slutar typ FYRA, på en FREDAG!) Men men, ska försöka överleva för sen är det ju LOV!!! Ska bli s najs, behövs lite semester från skolan. Blir även lite skidåkning på söndag, taggar redan nu!

Puss

Brainiac!

En pappa ~48 sitter och hjälper sin dotter ~17 med matematik
Pappa: Okej, nu tar vi det här från början. Om du har 10 kolor och 0.5 barn. Hur många kolor får varje barn?
Dotter: (tänker en lång stund): Ingenting! Man kan inte vara 0.5, då är man ju halv... och död!



Jag ska bikta mig. Det här var inte från tjuvlyssnat.se. Det här var jag och min pappa för cirka 30 minuter sedan. Som ni redan förstått är jag farligt duktig när det gäller matte C!

Up, up, up

Nu har jag precis gjort klart en läxa, check. Visserligen försenad men äsch, det kunde vart värre! Nu har jag bara en brutal mattediagnos och massa jobbig psykologi kvar att göra... Men jag är så trött. Mina ögon faller ihop hela tiden och jag längtar så galet mycket efter sportlovet nu, det kommer bli underbart!

Förresten, om man inte kan äta en semla borde man inte klassas som svensk. Det insåg jag idag.

Produktiv

Jag hatar att jag är så dålig på att plugga, men jag älskar att jag aldrig gör något åt det. Jag är ordet "chill" personifierat. I alla fall när det gäller att plugga, tihi. Pusspåre!

Tisdag

Halloj!

Hoppas att ni mår bättre än mig... Åt nog på HELT fel restaurang igår, pratade precis med min kompis som också var med där och tydligen blev alla fyra i sällskapet dåliga av maten vi åt...

Aja, nu över till något roligare! Igår blev jag myndig och har därför fått en hel del fina presenter :D. Bland annat en ny kamera, plattång, en massa kläder, ett jättefint halsband av Ludvig♥ med mera.
Har testat kameran lite och jag är imponerad, till skillnad från min gamla kamera så hinner denna ta bild innan alla blir otåliga och börjar röra på sig :P. Plattången är en miniplattång som är perfekt när man reser, plu att jag bara plattar luggen ändå så behöver inte större :D.

Nu ska jag kurera mig mer

Puss hej

Upsidedown

Jag hatar mitt humör. Det är en jävla bergochdalbana precis hela tiden. Från att vara överlycklig med världens flyt är jag plötsligt helt nere igen utan någon egentlig anledning. Jag är bara så otroligt lättretlig.
Idag har jag bara vart hemma, dels för att min magkatarr kommit tillbaka (wihooo) så jag hade jätteont i magen och mådde illa och dels för trafiken.
Nu är jag galet arg på min magkatarr för jag vet precis vad som kommer hända. Jag är arg för att jag svettas ihjäl för jag kan inte öppna mitt fönster eftersom det är helt igensnöat och jag är irriterad över att jag inte har en aning om hur morgondagen kommer bli. Det är nu det skulle suttit jävligt skönt med en boxnings-säck.



Förresten vill jag hälsa till sötaste Emmy som fyller 18 idag! Grattis grattis grattis min favorittjej!!!


Riverside motherfucker ;)

Höhö en bild säger mer än tusen ord...



Så det får nog räcka :P

Puss

Weekend

Det har vart en riktigt storslagen helg! I fredags firade vi söta Andreas som fyllde 18 och det var riktigt kul! Vi började med middag hos mig några stycken och sen så gick vi (fel, höhö) till Andreas. Skönt folk, bra musik och en hel del dricka resulterade i galet mycket dans, sjukt mycket skratt och som alltid, massa roliga toalett-besök med Emmy. Vi har bestämt att vi ska skriva ner alla grejer vi säger till varandra när vi är på toaletten för det är så jävla klockrent jämt men vi kommer aldrig ihåg det dagen efter...
Det var en underbar kväll med andra ord!

Den natten sov jag två timmar eftersom jag var i Romme hela dagen igår. Jag vaknade vid fem och vinglade in i duschen men såklart taggad till tusen inför att åka skidor, haha. Och det var riktigt kul! Trots att det gjorde konstant ont i knäna gick det riktigt bra och jag var otroligt avslappnad. Kanske festa kvällen innan är bästa receptet för grym skidåkning?! Dock var det superkallt och jag frös ihjäl tårna, fingrarna och kinderna. Men det var kanon ändå! Jag somnade vid tio igårkväll helt död så nu är jag pigg och glad igen!
Dessutom har jag en hel massa roliga saker planerade, allt går bra nu!

(Sedan några dagar har jag undrat om det går att hoppa från köksfönstret ner i snön (ca 3m) eftersom det snöat så mycket. Nu vet jag att det går och det gör inte ens ont!!)

Pusshej

Vad gör vi...?

...nu kör vi!

Aouch

Jag brände precis min tumme när jag la den i stekpannan för att se om den var varm. Fan också!!!


Good morning

Onsdag idag för er som missat det. Ja Malin, jag talar lite mest till dig, glömmer man bort hu matteboken ser ut så kan man lika gärna glömma bort vad det är för veckdag. BTW var hittade du den? I bastun? På biljardbordet? Hehe för er som inte fattar, SYND!

Idag börjar jag senare, så sitter hemma fortfarande. Najs. Helgen närmar sig, det tackar jag inte nej till direkt, har jättemycket kul planerat, men mer om det senare...

Pussar ♥

Pinsamt

Om man inte hittar sin mattebok för att man glömt hur den ser ut - då är man riktigt dålig.

Update: Hittade den! Efter att jag letat upp en bild på den på google för att komma ihåg hur den såg ut... Jag finner inga ord, jag skäms.

Hejsan svejsan

Först och främst. Alla hjärtans dag igår blev bra, mycket bra. Ni får inga detaljer men jag kan säga att jag hade det väldigt trevligt!

Måndagar brukar alltid vara lite jobbiga men jag har haft en jättebra dag! Jag var pigg och glad redan när jag vaknade klockan sex i morse och efter att jag druckit Berocca så fick jag en ännu piggare dag. Vi hade två lektioner, lunch och sedan hoppade vi isvak. Och det var ju för galet kul! Innan var jag lite nojjig men det gick hur bra som helst. Kallt men enkelt och roligt!

När jag kommit hem tinade jag upp mig med en jättestor kopp jordgubbsté, det var smaskens. Sedan tog jag en lång promenad till Moa. Vi pratade massor och hade det mysigt!

Nu har jag precis ätit pannkakor och ska njuta ett par timmar nu av att jag är ensam hemma, väldans skönt! Puss och hej!


GENOMFÖRKYLD

Gah! Självklart skulle jag gå och bli förkyld nu också, haha. Tur att man slutar halv tolv på måndagar och att läraren tyåp tröttnar på oss en bra stund innan det så vi får alltid gå tidigare, hehe ;).
Kom på i morse (okej, jag har typ räknat ner hur länge som helst) att jag fyller arton om en vecka!!! Nice.
Borde nog plugga natur snart, börjar bli dålig på att komma på fler saker jag MÅSTE göra innan jag pluggar så nu får jag nog sätta igång!

Puss

Glad alla hjärtans dag!


Fransk manikyr

Tjena snyggingar, BB och Sid här!

Just nu sitter vi hemma hos Sid och målar fransk manikyr, fett najs! Vi var tidigare i Vällingby och snokade i butikerna där, hittade ett och annat som föll oss i smaken, hehe ;)

I brist på annat slänger vi in en länk till nya favvolåten, vi ska tvinga Andreas att spela den ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

Puss på er sötisar!!


Bäbis

Var tvungen att stanna hemma från skolan idag för jag mådde lika illa och hade lika ont i magen fortfarande. Är jättetrött och har ingen energi alls med tanke på att jag verkligen inte kan äta någonting. Usch, inge roligt. Nu vill jag bara att det ska bli bra så fort som möjligt eftersom helgen är på ingång. Och tack för alla söta sms jag fått under morgonen, det gör mig lite gladare! Pussis <3


Peace

Godkväll kissemissar! Hoppas ni haft en underbar dag. Det har jag men att gå i skolan i åtta timmar är galet plågsamt. Min hjärna hade helt lagt ner under sista lektionen men jag satt och drack äppeljuice med Nicole så det var kul i alla fall!

Tyvärr fick jag ställa in mitt spinning och core-pass ikväll eftersom jag plötsligt fick världens hjärtklappning, huvudvärk, ont i magen och började må jätteilla. Riktigt knas eftersom jag inte varit sjuk på hur länge som helst nu men det känns redan lite bättre så förhoppningsvis försvinner det under natten. Allt blir alltid bra om jag vill!

Puss på kinden

two lovely friends

Pia och Malin måste vara ÄR bäst i världen på att skriva uppiggande sms, you bitches made my day! :D

Idag har varit en vanlig onsdag, i alla fall i skolan :P. Efter skolan så var jag på hudvårdsbehandling, så nu ser jag ut som en mosad jordgubbe typ, sjukt hett! Haha nej men imorn så kommer rodnaden ha lagt sig och då blir det bra :)
Kort skoldag imorn, vilket alltid är lika skönt ^^ ska passa på att umgås lite med Ludvig då :). Nu måste jag börja plugga natur, prov på fredag :S

Puss på er

Sötnöt

Jag smälter, vilken supercharmig kille! Det är nu man önskar att man föddes år 2000 istället för 1992, haha. Jag ska lätt tvinga någon av mina pojkar att lära sig det här! På biljardbordet dessutom...


BIG smile

Idag har jag varit ledig och jag har varit så otroligt duktig! Jag har suttit typ hela dagen och skrivit på mitt samhällsarbete. Det började med att jag satt och grät för att allt kändes så hopplöst men sen fick jag hjälp av världens bästa pappa så nu är jag helt färdig! Galet skönt alltså, det känns som om världens tyngsta sten lyfts bort från mina axlar. Nu har jag i princip inget mer fram till höstlovet förutom att jag ska hålla en gympalektion, men det är ju roligt!

Dessutom har jag och pappsen varit och tränat med en PT. Det var jätteroligt men killen tog verkligen död på mig med alla sina jobbiga grejer! Jag kunde inte ens lyfta min tallrik sen när jag kommit hem men det är så det ska va, jag älskar det!

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och njuta av tanken av vilket lätt och underbart liv jag kommer ha nu ett tag framöver. I love it!


this could totally be us...

Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo, alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är påhittad. (från Tjuvlyssnat)

... Men det är det inte hehe, men jag fick mig ett gott skratt ändå, hehe ;)

Puss

I like it like that

Snart är måndagen över vilket innebär riktig lycka eftersom jag är ledig i morgon. Lika skönt som i himlen alltså!
Min skoldag har varit ganska lång men jag har skrattat massor som vanligt och det är ju underbart! Efter att ha fått massa snö i håret blev jag fasthållen några stationer på tunnelbanan av en viss Zackarina... Vissa verkar göra allt för att jag ska behålla deras innersta hemligheter, öhö.

Nu skulle det låta jättebra om jag skrev att jag sitter här och skriver på mitt samhällsarbete. Tyvärr gör jag inte det. Inte har jag något att skylla på heller, mer än att jag är omotiverad, lat och sjukt dålig på att plugga. Varför kan jag inte bara göra det man ska direkt så jag har det över sen?
Nu ska jag gå och fundera på det ett tag så jag har ett skäl till att skjuta upp mitt arbete ännu mer... igen.

Måndag...

Segaste dagen i veckan gör ett besök igen... Slutar tidigt på mändagar violket är jätteskönt så har redan hunnit gymma och plugga :) känner mig riktigt duktig. Ska nog gå ner och ta mig något att äta nu hehe

Puss

guldfiskminne?

Jag börjar oroa mig för vilket inflytande Malins gulfiskar har på henne när hon skriver saker som det här:




Tog mig typ tre år att ladda upp den här bilden men det är det värt! Hehe :)

Puss

Kiss me



  • Klockor

Inte för att vi vill hålla koll på tiden utan för att de helt enkelt är så snygga! Jag vill ha en med stor urtavla, en med mycket silver som mer liknar ett armband och en färgad klocka ur JetSets senaste kollektion. Emmy är ju stolt ägare av den svarta medan mitt ha-begär för den ljusrosa är farligt högt. Ge mig.





  • Facebooks nya design

Från början kändes den clean men nu suger den! Konservatism...

Följ oss via Bloglovin'

Följ vår blogg med bloglovin

Malin-mupp<3

Haha "Emmy skapar - Malin köper" stämmer väldigt bra in på oss. Jag älskar självklart också att shoppa men det är en speciell känsla när man har gjort något själv, man får liksom vara ensam om att ha den saken då ;). För att svara Malin; självklart hjälper jag dig, din lilla muppis!

Puss

Sundays

Jag vet inte om jag hatar eller älskar söndagar, det är någon blandning. Älskar för att man bara kan ta det lugnt och göra ingenting, hatar för att jag blir så otroooligt rastlös. Det pirrar i hela kroppen typ!
Idag har jag hur som helst inte gjort något speciellt men jag har hunnit med att plugga lite, bada och lägga ansiktsmask, fixa till naglarna och kolla på film.

Mycket cred till Emmys fina tröja också! Jag är världssämst på allt som har med tyg och sånt att göra. Jag är verkligen inte gjord för sånna där kvinnosysslor.
Emmy skapar - Malin köper. Men hennes blev så fint så jag ska ge henne mina puppy-eyes så jag får hjälp att pimpa mina grejer också. Det kan hon nog inte stå emot!


Såå sjukt nöjd!

Hallå!
Har inte bloggat sen vi (eller Malin rättare sagt) startade bloggen igen, detta för att jag inte hunnit, glömt eller inte haft något att skriva. Men nu så!
Har varit och shoppat lite idag, sen har jag dekorerat helt vanlig, lite tråkig svart tröja, resultatet ser ni här:



Tog bilden med webkameran, därav den dåliga bildkvalitén, men man ser ia alla fall nitarna, även fast de ser mer bronsfärgade ut på bilden, de är silverfärgade irl. Men jag är så sjukt nöjd, trodde inte att 30 nitar från Panduro skulle kunna rädda tröjan så bra :)

Pussar

RSS 2.0