Okeeej

Var länge sedan vi bloggade nu.. haha sry för det xD
puss

Dumma, dumma, dumma

Jag är förbannad. Jag har ett satans historiaprov i morgon och det är så svårt! Och tack vare hästsvansen har man ju inte haft någon tid på sig heller! Jag läser och läser men det är ju galet ointressant. Jag vill inte veta om handelskapitalism eller Filip II hade sociala svårigheter. Tur för Christopher Columbus och hans kära vänner att de redan gått i graven. Annars hade dom fått med mig att göra! Höhö.

Jag tappade min historiabok nyss i golvet. Tyvärr gick den inte sönder men den sträckte sig nog rejält i ryggen! Bastard!


Mad world


Say what, del 2


The way I make you feel

Måndagar är en hata-och-älska-dag. Hata för att det är dags för en jobbig skolvecka igen och för att jag alltid är så trött på måndagar. Älska eftersom jag slutar klockan 11. Det kan inte bli mycket skönare! Direkt när jag slutade åkte jag hem. Jag var så trött och hungrig att jag inte ens orkade stanna i Vällingby och kolla på kläder! Men tack vare det så kanske jag sparade lite pengar?

På bussen, precis innan jag skulle gå av ringde Emmy och medan jag reser mig upp och pratar (tar mycket koncentration) ramlar mitt Rosebud (Boho-lipgloss) läppbalsam ur fickan och ner nånstans på golvet. Jag flyger ner på alla fyra och kryper runt och svär för att jag inte hittar det. Kul, där blev jag av med det. Gulligt att så många människor kände medkänsla genom att råglo på mig. Därefter öppnades aldrig dörren så jag råkade skrika "URSÄKTA!!!" med en alldeles för arg ton. Dörren öppnades!

Nu blir det chillsill här hemma med lite plugg och därefter ska jag iväg och gymma med Malin och min hemlige man. (Inte min pojkvän). Och ikväll blir det ännu ett träningspass. Jag är så galet duktig!

Emmys och min älskade idol!!!


Say what, del 1



Update

God morgon!
Tänkte ge er en update; Malin hittade sina nycklar. De satt i låset på hennes skåp i skolan... Är det bara jag som inte är förvånad? Endast BB lyckas <3. Och hennes jeans som var för stora dog inte, än i alla fall...
Puss och ha en underbar lördag ^^

AAAAAAARRRGGGGHHHH

Jag har sån jävla otur jämt! Tack vare att jag tappat mina nycklar kunde jag inte låsa huset och gå hemifrån (blev ännu mer försenad) och så kommer jag bli tvungen att bryta upp mitt skåp i skolan. Har blivit tvungen att springa över till grannen och låna nycklar för att jag ska komma hemifrån nu. Dessutom är jag skitsur på mina jeans som är för stora i midjan och ramlar ner. Hoppas dom dör!

Nu måste jag skynda till skolan för att kunna vara med på de sista tio minutrarna (?) och sedan ska jag åka och gymma på håltimmen med Malin.

Peace out bitches!


My sweet cutiepie

Hola amigos!

Idag har jag haft en härlig studiedag. Började dagen med sovmorgon, myspys. När jag kommit upp ur sängen satte jag igång med att plugga. Räknade all matte och pluggade galet mycket franska. Men jag har prov i morgon så det är inte så mycket att göra! Vid två-tiden tröttnade jag och gjorde mig iordning och åkte upp till Vällingby. Köpte flera fina presenter till min daddy som fyller 48 år i morgon och så hann jag även gå och kolla lite till mig själv. Jag provade massa olika bikinis som var hur söta och fina som helst. De ska bli mina om några dagar! Så i sommar kommer jag ha drygt 10 bikinisar, det överlever jag nog med, haha!
Och om man kan vara kär i två saker så har jag blivit det! Nu är jag både kär i min pojkvän och i ett par hemskt snygga svarta high heels. Tänkte kosta på mig dom nu i veckan så kan de kanske få komma till användning på vår spring fling bal på onsdag kväll? Dessutom kommer de vara allmänt heta i sommar till allting! Lägger dock inte in någon bild eftersom det värsta jag vet är när copy-cats springer och köper exakt likadana!

Nu är jag hemma och myser igen. Har precis druckit en smaskig jordgubb och banan-smoothie så nu har jag ny energi till att fortsätta plugga franska! Förresten, här är jag som Simpson! ;)




Your brain gets smart but your head gets dumb

Fick sluta sex timmar tidigare idag :-) svenskan fick vi göra hemma, vilket var den enda lektionen jag skulle ha haft efter lunch idag. Så tog en sväng till gymmet på hemvägen och sen var det plugg som gällde. Ska plugga lite till snart eftersom vi har matteprov på torsdag, får se hur det går. Ibland undrar jag hur våra lärare tänker sig att vi ska hinna med allt, alla ger läxor och då slutar vi ändå sent nästan varje dag. Herregud.
Ser fram emot helgen :-) det gör man ju alltid haha.

Puss

Dream on looser

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? De tar aldrig slut!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Yes man
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Pappa
4. Hur lång är du? 167 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Juno?
6. Hur löd ditt senaste sms och vem var det ifrån? "Haha jag e så jävla trött ;) Ganska, kolla sidan 63 <3" från Carro
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på med vem
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? En liten stund sen
10. Icke godkänt i något ämne? Nädå
11. Mvg i något? Får väl hoppas det
12. När vaknade du idag? 06:00!
13. Vilken är din favoritplats?
Att ligga i strandkanten i något varmt land
14. Vilken plats föredrar du minst? Där det regnar
16. Hur stor är din säng? Lagom stor
17. Vad sover du i?
Så lite som möjligt
18. Hur många kuddar har du i sängen? Två små och två stora
19. Var har du bott/bor? Bara i Stockholm, i samma hus
20. Tycker du om kinamat? Ja men inte överdriven fritering
21. Tycker du om kaffe? Latte är okej men kaffe är äckligt
22. Vad dricker du helst till frukost? Brukar inte dricka något till frukost men annars helst juice
23. Kan du spela poker? No, har inte orkat lära mig
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Min kusin Elin
25. Vill du ha barn?
Ja absolut
26. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite franska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men jag vill, höhö
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder!
30. Äger du dyrbara smycken? Ja en del
31. Kan du rulla med tungan?
Är mästare på det
32. Vem är den roligaste människan du känner? Det finns flera roliga
33. Vad har du för ringsignal? Call on me
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Har lite söta klänningar sparade
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ett läppglans
36. Kan du byta olja på bilen? Haha nej men däck kan jag byta!
37. Vilken var den senaste boken du läste? Läser Försvinnanden nu
38. Dansar du i bilen? Alltid, speciellt i andras bilar
39. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg
40. Hur många hål har du i öronen? Tre
41. Har du någon piercing? Nej
42. Har du någon tatuering? Nej där med
43. Har du provat droger?
Och nej där också
44. Röka eller snusa? Euw!
46. Har du pojkvän/flickvän? Jepp
48. Vad är ditt mobil nummer? Hemligt
49. Vad ska du göra ikväll? Duscha och sova
50. Har du några syskon? En bror

I´m perfect and you´re like everyone else


Dagens frukt...

.. Är Drakfrukt, aka Pitahya. Det finns 15 arter inom släkten Pitahya och bla bla. Det är i alla fall en frukt som är ROSA utanpå! We like. Och innuti är den vit med svarta prickar, mums.



Puss

Best friend forevör

We're the best, fuck the rest!



♥♥♥

Dagens frukt...

... är idag päron! En trevlig frukt som känns väldigt Sverige! Päronet finns i otroligt många olika färger och former och de kan både vara hårda och mjuka. Enligt mig är gröna, rätt hårda päron godast. Det finns dock en viss risk om man väljer att hugga tänderna i ett övermoget päron. Ofta väljer då "päronsaften" att rinna på alla andra ställen än in i munnen och det brukar sluta med att ansiktet blir härligt blankt! Välj då hellre ett äpple på första dejten om du blir sugen på frukt.


Päronen har en avlägsen släkting kallad Barbapappa. Barbapapporna är lite runda och härliga men går tyvärr inte att käka. Eller det kanske är tur det?




sry.. jag är tvungen xD


hahah ja, hemsidan www.jagvillhamerhjärnkapacitet.se finns alltså INTE!!! xD

Le premiär för vårat hemliga projekt...

Okej, erkänn, ni har inte kunnat sova av nyfikenhet sedan vi nämnde projektet första gången. Så, mina vänner, nu är eran långa väntan äntligen över. Jag är stolt att presentera:



Bara ett smakprov, men nu har ni något att diskutera tills vi visar resten, och tro mig, ni kommer inte att bli besvikna ^^

Puss <33

Dagens frukt...

... Är apelsin. En rund och orange sak som inte smakar gott om man äter den precis efter att man borstat tänderna. Annars smakar den helt okej typ, om man inte har helt otrolig otur och får en som är sjuukt sur.



Glömde att säga att de är jättenyttiga och att man ska äta sånna i mängder och allt det där tjatet som man alltid fick höra när man var liten, haha.

Give me fire

Lite bilder som jag hittade på oss två, haha vissa mer smickrabde än andra... Men jag lägger upp dem i alla fall :-)

Nej, vi växer aldrig ifrån att klättra på saker ^^


Cykeltur, very nice ;)


Dubbelhakor ÄR sexigt!


Het, hetare, Malin&Emmy

Pusshej

Rolig lektion... Eller inte...

Hej alla söta!
Nu har jag engelska i datasalen igen :-P det är så tråkigt att jag spyr nästan, haha. Min lärare är i alla fall schysst, han har sagt att vi får vara inne på Facebook och så, bara vi jobba lite i alla fall, haha. Jag kom på nu att både jag och BB har glömt att skriva om dagens grukt på ett tag, så det ska jag passa på att be om ursäkt för. Ska inte lova för mycket men ska försöka att komma ihåg att göra det ikväll :-). Under tiden kan jag väl tala om URL:en till min engelska blogg: den hittar ni här. Kolla gänra på den men, jag varnar er, den är inte hälften så cool som denna blogg, haha!

Puss hej så länge

Trist tisdag

Asså jag är så trött att jag knappt orkar sitta upp. Är det bara jag som blir tröttare efter ett lov? Är inte tanken att man ska bli piggare? Eller? Jag tycker självklar som att ha lov det är asnajs ^^ så länge det varar. Sedan kan det bero på att mitt nya schema suger, slutar som senast halv sex :-S och sen fem på fredagar, och två dagar i veckan har jag så lång lunch att man skulle hinna ta ett flyg till London på den haha.

I alla fall, idag har jag haft webdesign, engelska, mentorstid och idrott. Måste ha skadat mig eller något på idrotten för min rygg känns som om den håller på att gå av :-P.

Jag sak också tala om att snart blir det premiär för vårat nya projekt här i bloggen, vi väntar bara på att BB ska få igång sin hjärna. Nej jag skojade den fungerar (tror jag) men det är lite andra saker som fattas.

Puss

PS. Malin sa ju att hon skulle hämnas för mitt förra inlägg, vi får väl se hur det blir med det...

En blond bimbo

Japp vi känner henne, Malin, aka Blondie-bimbo. Hon lyckas sällan med att vara normal, men vi älskar henne i alla fall. Jag låter bilden tala för sig själv, haha. Och BB; jag vet tt du sa att jag inte fick lägga ut den här bilden på Facebook, men du sa inget om bloggen! Moahaha!!


Och så ser man en snygg Sid i bakgrunden ^^ I like that!

Puss

Oh baby

Namn: Malin
Piercingar: 3 st i öronen
Tatueringar: Inte än
Längd: 167 cm
Skostorlek:
37
Hårfärg: Blondin
Är du kär i någon: Ja, i Fredrik
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nepp
Tänker du på självmord: Absolut inte
Tycker andra att du är attraktiv: Of course
Dricker du cola: Ja men det var ett bra tag sen nu
Använder du droger: Räknas SID?
Vilken parfym använder du: Ralph Lauren, bland annat
Vad är du rädd för:
Att det ska hända något illa med någon jag älskar
Gillar du att tvätta: Det kan jag väl inte påstå
Gillar du Berg-och-Dalbana: Det är lätt bland det bästa jag vet
Film du hyrde: The Shining?
Film du köpte: Det var riktigt länge sen så mitt minne sviker dessvärre

Senaste
Låten du lyssnade på:
Jag vet inte vad den heter
Låten du har i hjärnan: Bamse och Lille-Skutt
Låten du laddade ner: Det kommer jag inte ihåg
Personen du ringde: Min bror
Tv program du tittade på: Gossip Girl
Personen du tänkte på: Hemligt
Senaste Bok du läste: Den mörka ängeln
Personen du fick mail av: Jenny från BG
Personen du fick brev av: Haha lilla Ulla antar jag
Personen du fick sms av: Nicole
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Nyss
Saken du köpt: En body peeling och Chic-tidning

Favorit
Mat:
Italienskt
Låt: För många
Sport: Gymnastik, höhö
Dryck: Is té med persikosmak
Kläder:
Mina bebisrosa myskläder
Film: Har massa favoriter

Vad har du gjort idag:
Oljat golv, seriöst
Var det kul: Nja
Hur tidigt steg du upp: 8:30
Gillar du att slåss: Jarå
Vad ska du göra ikväll: Ta vara på min sista lediga tid, snyyyft
Är du seriös: Inte alltid men ofta
Vad är du allergisk mot: Pollen, gräs och deras släktingar
Var har du ont: Ingenstans just nu
Använder du hårspray: Inte ofta men om det behövs
Kan du stå på händer: Yes, jag är ju pensionerad gymnast

Håkan Hellström eller The Ark:
Gillar ingen av dom
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Bright eyes vem?
Salt eller socker: Salt!
Gillar du ketchup: Nja inte speciellt
Är du glad nu: Absolut
Var du glad igår: Jag är nästan alltid glad
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja det gör jag väl
Vad dansar du till: Musik såklart
Stockholm är: Perfekt
Göteborg är: Dötrist
Kan du sjunga: Om jag kan!
Mer värt än guld: Min familj, Fredrik och mina närmaste vänner
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti men jag gillar baby-makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Maldiverna tror jag

RSS 2.0